Маринування огірків – це важлива частина кулінарної культури. У цього процесу є свої секрети, які дозволять уникнути хибних рішень, розповідає портал Pysznosci.

Цікаво То забирати чи ні: кулінари відповіли, чи треба знімати піну, яка утворюється при варінні супу

Які помилки зіпсують огірки

Головна помилка – це надмірність. Якщо в банці забагато огірків, то для вільного відтоку газів під час бродіння залишається дуже мало місця. Знайти баланс між щільністю та надмірністю може далеко не кожен.

Особлива насолода / Фото Pixabay

Також часто проблемою є експерименти з сіллю. Варто запам'ятати: для закруток треба використовувати тільки звичайну нейодовану сіль. Усі інші види солі, особливо з домішками, краще приберегти для інших випадків.

Щоб не забути: жовтневий календар закруток.