Цей кулінарний секрет перетворить ваші десерти на шедевр. І все, що для цього потрібно – мати під рукою простий та доступний інгредієнт, пише doradcasmaku!

Цікаво Потрібна лише вода: як в одну мить перевірити свіжість яєць

Як гарантувати стійкість білків

У всіх рецептах вказується потреба збивати білки до стійких піків. Однак трапляється, що вони опадають, варто лише вимкнути міксер чи перекласти їх в інший посуд.

Сіль гарантує ідеальний результат / Фото Pixabay

Усе, що вам потрібно для ідеального результату – дрібка солі. Цей простий інгредієнт зробить білок більш стійким і він не опадатиме.

Все геніальне – просте!

Досвід поколінь: як швидко зробити заварне тісто на пиріжки.