Ніжні морквяні оладки – відмінний варіант для справді поживного сніданку, повідомляє Fajne gotowanie. Вони на смак нагадують ідеальний десерт. Ви можете зробити їх всього за кілька хвилин.

До теми Склянка сиру і яйце: миттєві булочки на кефірі на всю сім'ю

Морквяні оладки

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 150 грамів моркви;
– 2 грами кореня імбиру;
– 150 грамів пшеничного борошна тип 500;
– 2 грами розпушувача;
– 4 грами кориці;
– 10 мілілітрів оливкової олії;
– 150 мілілітрів молока 2%;
– 20 грамів тростинного цукру;
– 5 мілілітрів лимонного соку.

Приготування:

  1. Почистіть і натріть моркву.
  2. Змішайте всі інгредієнти та спеції разом.
  3. Якщо тісто виходить занадто густим, додайте трохи молока.
  4. На сковороді розігрійте оливкову олію.
  5. Ложкою сформуйте оладки та обсмажте їх до рум'яності з двох сторін.

Він вийде ідеальним: як спекти високий бісквіт.