Сендвічі – чудова опція для смачного та ситного сніданку. Зовсім трішки чарів, і перед вами не звичайний бутерброд, а естетичний кулінарний витвір.

Читайте також Новий рекорд Гіннеса: яка тепер довжина найдовшого у світі багета

Рецепт сендвічів з тунцем

Час: 10 хвилин

Порцій: 1

Приготування:

  1. Тунець змішуємо з ріпчастою цибулею, червоною цибулею та сиром. Добре все перемішуємо за допомогою виделки.
  2. Додаємо майонез, лимонний сік, багато перцю та невелику щіпку солі та ще раз перемішуємо.
  3. Розігріваємо олію. Викладаємо начинку на хліб, накриваємо іншою скибкою та смажимо по 4 хвилини з кожного боку. Зверху сендвіч можна чимось прикласти, щоб був більш "роздавленим".
  4. Подаємо до столу одразу зі сковорідки.

Смачного!