Хтось вважає за краще обсмажувати овоч з борошном, хтось без. Які плюси способу обсмажування кабачка без борошна, розповідає Novosti24.

Читайте також Так ви його ще точно не готували: як зварити буряк без варіння за 5 хвилин

Чому краще смажити кабачки без борошна?

Шеф-кухарі пропагують смаження кабачків без борошна, посилаючись на практичні переваги. Цей метод позбавляє від необхідності міняти олію між партіями кабачків, що спрощує процес приготування.

Відомо, що під час приготування борошно підрум'янюється, що призводить до утворення небажаного чорного нальоту на сковороді.

А готувати страву без борошна не так уже й важко.

Як готувати:

  1. Помийте і наріжте овоч кружальцями. Посоліть кожну скибочку, після чого залиште на 5 хвилин, щоб вийшов сік.
  2. Після цього почніть смажити заготовки на розігрітій сковороді на середньому вогні, з обох боків.
  3. За бажання можна потримати кабачки під кришкою, так вони стануть м'якшими. Готово!

Сподобався лайфхак? Тоді дізнайтеся, як правильно варити курку на бульйон, а як для салату.