Кожен може легко впевнитися у тому, що у його холодильнику якісне вершкове масло. Як це зробити без зайвих зусиль – розповідає 24 Канал.

До теми Вас не обмануть, навіть якщо дуже старатимуться: як відрізнити ікру від підробки

Етап покупки

Довіряйте надійним виробникам, які довго працюють на ринку. Якщо виходить новий бренд за нижчою ціною – уважно вивчіть маркування:

  • на упаковці повинно бути вказано "масло вершкове" або "масло селянське";
  • складники – молоко або вершкова сировина;
  • термін придатності – 2 – 3 місяці.

Перевіряємо масло вдома

Коли ви виймаєте масло з холодильника, воно повинно бути твердим та погано намазуватися на хліб. В іншому випадку у ваших руках підробка.

Якщо розтопити масло на пательні, то в ньому не буде грудок білого або світло-жовтого кольору. Якщо вони зʼявилися, то ви маєте продукт з рослинними жирами.

Боїтесь, що не вдасться приготувати страву від улюбленого food-блогера? Не варто, адже із продуктами з гіпермаркету "ВЕЛМАРТ" вас точно очікує успіх. Мережа приємно дивує не тільки широким вибором якісних товарів, а й вартістю, яка не б'є по гаманцю. До того у "ВЕЛМАРТ" часто діють знижки на різноманітні позиції, тому кожен українець зможе заощадити на щоденних покупках.

В якості масла треба бути впевненим / Фото Freepik

Також можна скористатися кипʼятком. Хороше масло повністю в ньому розчиниться, а фальсифікат утворить осад або випадатиме "пластівцями".

А ще можна скористатися йодом – достатньо однієї краплі. Масло високої якості не вступить у реакцію, а підробка стане бурою.

Смачно і оригінально: популярний салат з печінки тріски.