Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Журналісти з'ясували, якими гастрономічними шедеврами міг харчуватися Порошенко на Мальдівах

      Петро Порошенко
      Петро Порошенко / Соцмережі

      Вибір їжі у готелях Мальдів є різноманітним – тут можна поласувати як різноманітним екзотичними стравами із риби, так і більш звичною для європейця їжею.

      Раніше українські ЗМІ поширили інформацію, що Президент України Петро Порошенко новорічні канікули провів на Мальдівах. Згодом його прес-служба це підтвердила. За словами речників українського гаранта, оплачував він поїздку із власної кишені, а не говорив про свій візит на острови із міркувань безпеки.

      Читайте також: Де полюбляють відпочивати українські президенти

      Згодом журналісти програми схеми з’ясували, що поїздка на Мальдіви коштувала Порошенку щонайменше 500 тисяч доларів, а на харчування з цієї суми було витрачено близько 17 тисяч доларів ( сніданки – 10 791 долар, обіди – 4 682 долари, а вечері – у 3 165 доларів). Загалом усі додаткові послуги становили 37 550 доларів.

      Журналісти видання "Вести" своєю чергою дізналися у представника одного із найбільших українських туроператорів Олену Горячову, що ж на таку суму міг наїсти президент.

      "На сніданок ВІПам подають дороге французьке шампанське від 300 доларів за пляшку та вище, лобстерів ціною у 120 доларів, полуницю, тропічні фрукти, випічку, яєчню, рулетики з лосося. Коронна страва на островах – тунець. Особливо популярним є м'ясо маленьких тунців, тунця-фрегата та жовтоперого тунця. Люблять тут і валхомас – це копчений тунець з соком кокоса та лайма. А ще подають різноманітну екзотичну рибу типу ваху, махи-махи та великоокої ставриди", – розповіла вона.

      За її словами, на вечерю можна вибрати також кальмарів, королівські креветки, всі види європейських салатів.

      Читайте також: Порошенко міг летіти на різдвяний відпочинок під іншим прізвищем

      Дуже смачна закуска – гулг. Це рибний рулет з кокосами та цибулею. На обід зазвичай буває Гаруда – рибний бульйон, приготований із сіллю, іноді з додаванням чилі, цибулі та листя базиліка, що додає супу неповторний аромат. До бульйону подають гарячий рис, лимон, цибулю та перці чилі. Крім Мальдівської кухні, на приватних віллах є середземноморська, італійська, японська, індійська, китайська та арабська кухні, гриль, страви з морепродуктів. Вибираєш, що хочеш,
      – додала пані Горячова.

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук