Ніжний, яскравий, в міру солодкий – цей торт просто знахідка і для свят, і для смакування у сімейному колі на вікенд. Як приготувати торт "Бите скло", розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Читайте також Ця подача вразить всіх: готуємо трендовий новорічний десерт "Шишки" з кількох інгредієнтів

Рецепт десерту "Бите скло"

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 500 грамів с
– 3 чайні ложки желатину;
– 100 грамів цукру;
– 3 упаковки ж

  1. Візьміть готову суміш для приготування фруктового желе трьох різних смаків (ківі, полуницю та апельсин). Приготуйте за інструкцією. Розлийте желе у форми та залишіть застигати в холодильнику на кілька годин.
  2. Застигле желе дістаньте з форми та наріжте довільними шматками. Достатньо буде близько стаканчика желе кожного смаку. Нарізані кубики покладіть у форми для подачі готового десерту.
  3. Желатин залийте 100 мілілітрами води та залишіть на 15 хвилин, щоб набухнув.
  4. В окремій мисці сметану та цукор добре змішайте міксером, щоб цукор повністю розтанув. Продовжуйте збивати суміш міксером та поступово додайте желатин.
  5. Форми з кольоровим желе обережно залийте сметанною сумішшю та залиште в холодильнику на годину. Також можете зробити це в одній формі, й потім порційно порізати на стіл.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і мінічізкейки з мандаринами, які не треба випікати.