Виявляється, зробити їх самому досить просто. 24 Канал з посиланням на зіркового телекухаря Ектора Хіменес-Браво ділиться рецептом домашніх кабаносів.
Читайте також Ідеально на закуску: рецепт хрумких сирних паличок на сковороді
Домашні кабаноси від Ектора
- Час: 4 години
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе;
– сіль, перець чорний – до смаку;
– 0,5 чайної ложки сухого часнику;
– 0,5 чайної ложки паприки солодкої;
– 0,5 чайної ложки чилі сухого.
Як приготувати курячі кабаноси вдома: дивіться відео
Приготування:
- Куряче філе наріжте та пропустіть через м'ясорубку.
- Додайте до фаршу сіль і спеції, перемішайте.
- Помістіть фарш у кондитерський мішок або пакет-слайдер.
- Сформуйте ковбаски на пергаменті та сушіть у духовці при температурі 60 – 70 градусів протягом 3 – 4 годин.
- Після цього дістаньте їх, остудіть та подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також: намазку на хліб з оселедця та ще декількох інгредієнтів.