Алла Неділько відмовилась від госпіталізації, хоча на цьому наполягали медики.

Проте, як повідомляє прес-служба фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді, під тиском колег вона відмовилась від голодування.

"Вражає те, що в КМДА, яка знаходиться неподалік від табору, була машина швидкої допомоги, медики якої відмовились надати допомогу голодуючій. Видно, клятва Гіппократа в КМДА при нинішній владі не діє", — заявив депутат Київради Олександр Бригинець, який також бере участь у голодуванні.

Як повідомляють у партії, на даний момент у наметовому містечку на Хрещатику біля Печерського райсуду продовжують голодування шестеро прихильників Юлії Тимошенко.

"Ми не лише підтримуємо Тимошенко і готові голодувати доти, доки голодуватиме вона, а й висловлюємо своє негативне ставлення до нинішньої влади, що замість шляху демократії обрала шлях диктатури. Також ми намагаємося активізувати громадський рух спротиву діючій владі в Україні", — заявила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова.

Як відомо, станом 5 травня Тимошенко голодує вже протягом 16 днів. Голодування солідарності почалися 25 квітня, коли від їжі відмовились четверо львів’ян і троє киян.