Як повідомляється на сайті ЦВК, за результатами опрацювання 100% протоколів В. Бандуров набрав 17 197 голосів виборців (21,81%), а О. Григорчук — 17 180 голосів (21,79%). Їх найближчі конкуренти, самовисуванці Іван Самойдюк та Євген Червоненко, набрали 11,84% і 11,49% голосів відповідно.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у виборчому штабі В. Бандурова, за початковими результатами виборів на окрузі Володимир Бандуров програв вибори Олександру Грігорчуку, набравши на 138 голосів менше, після чого подав позов до суду зі скаргою на фальсифікації під час підрахунку голосів.

В ході перерахунку голосів, що проводиться за рішенням суду на 79-му одномандатному мажоритарному окрузі по 12 виборчим дільницям в м. Дніпрорудне Василівського району та смт. Комишуваха Оріхівського району, переможцем став В.Бандуров, — відзначили в штабі Бандурова.

Водночас, у виборчому штабі Григорчука зазначають, що "під час перерахунку голосів на 79 окрузі мали місце фальсифікації, про що було заявлено в ЦВК".

Нагадаємо, станом на 10 листопада Центральна виборча комісія визнала обраними 187 народних депутатів України.