Такий салат можна подавати не лише на святковий стіл, він стане чудовим доповненням і повсякденної трапези. Класичним рецептом салату "Дністер", ділиться 24 Канал з посиланням на Cookpad.

Читайте також Справжня класика на новорічному столі: рецепт ніжного салату "Мімоза"

Рецепт салату "Дністер"

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– білоголова капуста – 400 грамів
напівкопчена ковбаса – 150 грамів
– зелений консервований горошок – 3 – 4 столові ложки
майонез – 3 столові ложки
– сіль і перець – до смаку

Шукаєте інгредієнт для свого улюбленого салату? Крабові палички ТМ "Водний Світ" прийдуть на допомогу! Їхній ніжний смак та висока якість зроблять вашу страву справжнім шедевром.

Приготування:

  1. Капусту тонко нашаткуйте. Додайте дрібку солі й помніть рукою, щоб трохи пустила сік.
  2. З ковбаси зніміть оболонку. Наріжте смужками та покладіть до капусти.
  3. З горошку злийте рідину. Висипте його до капусти з ковбасою.
  4. Заправте салат майонезом і ретельно перемішайте. Додайте спеції на свій смак.

Салат готовий – смачного!

Сподобався рецепт? Тоді ловіть ще рецепт легендарного салату "Білочка".