Ця закуска ніколи не втрачає актуальності та пройшла перевірку безліччю свят. Головне – вдало приготувати м'ясо, розповідає 24 Канал з посиланням на Mashed.
Цікаво "Італійської кухні не існує": смілива заява історика з Італії – які в нього аргументи
Шпажки з куркою, помідорами та моцарелою
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе;
– помідори черрі;
– моцарела;
– базилік.
Приготування:
- Курочку нарізаємо невеликими порційними шматочками.
- Спочатку обсмажуємо на великому вогні, щоб утворилася скоринка.
- Зменшуємо вогонь та продовжуємо готувати, додаємо спеції.
- Наприкінці приготування додаємо трішки бальзамічного оцту та цукор, щоб м'ясо карамелізувалося.
- Нанизуємо по шматочку м'яса на шпажки, потім додаємо помідори, сир та базилік.
Смачного!
Подарунок зіркової пані Стефи: рецепт апетитної сирної намазки.