24 Канал з посиланням на УНІАН пропонує приготувати на сьогоднішній вечір соковиті курячі нагетси. Приготувати їх удома зовсім нескладно, а смакуватимуть дуже.

Читайте також Універсальна, бюджетна та завжди рятує: готуємо неймовірну закуску, яку оцінять всі

Як приготувати курячі нагетси в духовці?

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе;
– 1 стакан кефіру;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 50 грамів пармезану;
– 50 грамів мигдалю;
– 3 грами білого хліба;
– суміш трав – на смак;
– сіль, перець – на смак.

Приготування:

  1. Куряче філе наріжте невеликими, максимально однаковими шматочками. Складіть їх у миску, залийте кефіром, додайте гірчицю, трішки солі та перцю.
  2. Для панірування візьміть вже готову крихту або приготуйте самі. Для цього підсушіть на сухій сковороді скибочки батона, подрібніть. У чашу комбайна вкиньте мигдаль і підсушений хліб. Подрібніть на крихту.
  3. Додайте до маси тертий сир, сушені трави, сіль і перець. Перемішайте все.
  4. Обваляйте куряче філе в паніруванні з усіх боків і складіть на решітку. Випікайте нагетси у розігрітій до 190 градусів духовці близько 20 хвилин або до хрусткої скоринки.
  5. Дайте курячим нагетсам злегка охолонути й подавайте до столу з улюбленими соусами.

Смачного!

Теж приготуйте: сирна намазка з базиліком.