Учасниця 12 сезону проєкту "МастерШеф" Мирослава Пекарюк поділилася в інстаграмі своїм простим рецептом. Він вам точно сподобається.

Буде смачно Рецепт з маминого записника: готуємо ароматне лечо по-херсонськи на зиму

Закуска з перців на зиму

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 750 грамів очищеного перцю ротунда;
– 250 мілілітрів води;
– 5 столових ложок олії;
– 5 столових ложок оцту;
– 5 столових ложок рідкого меду;
– 1 чайна ложка солі;
– 2 лаврові листки;
– 5 горошинок чорного перцю;
– 3 зубчики часнику.

Дивіться, як приготувати закуску з перцю на зиму: відео

Приготування:

  1. Зробіть маринад з води, оцту, олії, меду, солі, перцю-горошку та лаврових листків.
  2. Перці проваріть у маринаді 5 – 7 хвилин, постійно помішуючи.
  3. Потім у попередньо підготовлену стерилізовану банку покладіть почергово нарізаний часник та перець.
  4. Залийте маринадом, закрутіть банку простерилізованою кришкою, переверніть вверх дном, закутайте рушником і залиште до повного вистигання.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як закрити на зиму фантастичний запечений перець від Володимира Ярославського.