Під час нещодавніх публічних виступів Кетрін, принцеса Уельська, висловила свою любов до кулінарії для своїх дітей, 11-річного принца Джорджа, 9-річної принцеси Шарлотти та 6-річного принца Луї. Вона розповіла, що у неї є щонайменше дві фірмові страви, які вона із задоволенням готує для своєї сім'ї, пише Express.co.uk.

Читайте також Зупиніться, бо доведеться викидати: які терміни зберігання різних консервацій

Принцеса Кейт назвала 2 свої фірмові страви

Торік під час виступу разом зі своїм чоловіком, принцом Вільямом, Кейт Міддлтон розкрила свої кулінарні плани на вечір. Герцогиня Кембридзька зазначила, що, швидше за все, приготує одну з двох своїх фірмових страв: або ароматне каррі, або лосось теріякі.

Під час візиту до початкової школи "Лаванда" Кейт поділилася своєю пристрастю, зокрема і до італійської кухні. Вона розповіла, що її діти, Джордж і Шарлотта, особливо люблять готувати піцу і замішувати тісто.

Старші діти завжди беруть участь у приготуванні їжі, і їм це подобається,
– зазначила вона, підкресливши радість, яку кулінарні заняття приносять її родині.

Приємним одкровенням стало те, що принцеса Уельська особисто пече торти на дні народження своїх дітей.

Спробуйте! Дивіться також, як приготувати із шефом Ектора Хіменеса-Браво шоколадно-м'ятний брауні.