Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розкрив усі кулінарні таємниці. Обов'язково спробуйте втілити в життя його рецепт.

Буде смачно Та сама м'ясна підливка до макаронів: простий рецепт родом з дитинства

Салат-паста з перцем

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 3 болгарські перці;
– 100 грамів відвареної пасти;
– половина синьої цибулини;
– зелень до смаку;
– 2 столові ложки олії;
– 2 чайні ложки французької гірчиці;
– сіль, перець, спеції до смаку;
– 4 столові ложки грецького йогурту.

Дивіться, як приготувати цей салат: відео

Приготування:

  1. Перці поріжте, очистьте від насіння та запечіть у духовці. Після чого зніміть з них шкірочку.
  2. Очищену цибулю та перець наріжте смужками.
  3. Відварені макарони змішайте з перцем, цибулею, подрібненою зеленню, олією та гірчицею.
  4. В салат додайте сіль, перець та спеції до смаку. Заправте йогуртом та подавайте.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичні італійські ньоки з грибами та беконом.