Досвідчені господині ніколи не викидають часникові стрілки, адже знають, як перетворити їх на апетитний делікатес. Навіть елементарна намазка заграє новими барвами, розповідає 24 Канал з посиланням на Smachno.ua.
Буде цікаво Це смачніше за котлети та навіть шашлик: відбивні з начинкою, які хоч на свято подавай
Рецепт пасти з часникових стрілок
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів часникових стрілок;
– 1 чайна ложка солі;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– сік половини лимона;
– кріп до смаку;
– чорний перець до смаку.
Приготування:
У чашу блендера викладіть зелень, промиті часникові стрілки та оливкову олію. Збивайте до утворення однорідної маси.
Додайте сіль, перець і трохи свіжого лимонного соку, після чого ще раз добре перемішайте.
Готову суміш подавайте на хрустких грінках або шматочках підрум'яненого багета.
Смачного!
Насолода на цілий рік: як закрутити кабачки з кетчупом чилі.


