Молода капуста та соковите м'ясо – це ідеальне поєднання, яке точно припаде вам до смаку. 24 Канал пропонує насолодитися цим дуетом за рецептом з інстаграму суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко.

Читайте також Достатньо лише ложки цього інгредієнта: ваш омлет більше ніколи не буде сухим

Рецепт молодої капусти з м'ясом

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 700 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибуля;
– сіль та перець до смаку;
– 1 пучок петрушки;
– 1/4 чайної ложки мускатного горіха;
– 1,5 чайної ложки орегано;
– 70 мілілітрів води;
– 200 грамів твердого сиру;
для капусти:
– 1 середня молода капуста;
– олія з травами;
– сіль та перець до смаку;
– 1 чайна ложка копченої паприки;
для соусу:
– 250 грамів натурального йогурту;
– 1 столова ложка томатної пасти;
– зелена цибуля.

Приготування:

  1. Наріжте капусту скибками завтовшки приблизно 1,5 сантиметра.
  2. Змастіть олією з травами кожен стейк з капусти, посоліть.
  3. Підготуйте фарш: змішайте усі компоненти, крім сиру. Сформуйте невеликі котлетки та викладіть їх поверх капустяних основ.
  4. Приготуйте соус, з'єднавши всі необхідні інгредієнти, і покрийте ним кожну котлету.
  5. Натертий сир рівномірно посипте зверху.
  6. Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікайте приблизно годину. Час може трохи варіюватися залежно від вашої техніки.
  7. Готову страву подавайте зі сметаною.

Смачного!

Улюблений торт без зусиль: готуємо медівник з Лілією Цвіт.