Молода капуста та соковите м'ясо – це ідеальне поєднання, яке точно припаде вам до смаку. 24 Канал пропонує насолодитися цим дуетом за рецептом з інстаграму суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко.
Читайте також Достатньо лише ложки цього інгредієнта: ваш омлет більше ніколи не буде сухим
Рецепт молодої капусти з м'ясом
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 700 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибуля;
– сіль та перець до смаку;
– 1 пучок петрушки;
– 1/4 чайної ложки мускатного горіха;
– 1,5 чайної ложки орегано;
– 70 мілілітрів води;
– 200 грамів твердого сиру;
для капусти:
– 1 середня молода капуста;
– олія з травами;
– сіль та перець до смаку;
– 1 чайна ложка копченої паприки;
для соусу:
– 250 грамів натурального йогурту;
– 1 столова ложка томатної пасти;
– зелена цибуля.
Приготування:
- Наріжте капусту скибками завтовшки приблизно 1,5 сантиметра.
- Змастіть олією з травами кожен стейк з капусти, посоліть.
- Підготуйте фарш: змішайте усі компоненти, крім сиру. Сформуйте невеликі котлетки та викладіть їх поверх капустяних основ.
- Приготуйте соус, з'єднавши всі необхідні інгредієнти, і покрийте ним кожну котлету.
- Натертий сир рівномірно посипте зверху.
- Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікайте приблизно годину. Час може трохи варіюватися залежно від вашої техніки.
- Готову страву подавайте зі сметаною.
Смачного!
Улюблений торт без зусиль: готуємо медівник з Лілією Цвіт.


