Прості та доступні інгредієнти й мінімум часу на приготування – все це про чудові закуски з намазками, зробити які зможе кожен, інформує Смачно 24. Такі бутерброди, хлібці та тарталетки допоможуть швидко та смачно втамувати голод або радо зустріти гостей.
До теми Японія на власній кухні: 4 цікаві рецепти страв для поціновувачів морепродуктів
Добірні інгредієнти ТМ "Водний Світ" для ваших ідеальних страв
Брускети та бутерброди – простий спосіб створити щось смачне й вишукане. З правильними інгредієнтами навіть найшвидший перекус перетворюється на гастрономічне задоволення. Використовуючи продукцію ТМ "Водний Світ", можна легко поєднати неповторний аромат морепродуктів із хрусткими тостами чи тарталетками.
"Водний Світ" вже понад 20 років є беззаперечним лідером серед українських виробників морепродуктів. З продукцією бренду можна потішити себе різними смаками: від оселедця та крабових паличок до ніжних рибних намазок.
Із "Водним Світом" страви завжди матимуть ідеальний вигляд та бездоганний смак. А що цікавого приготувати з намазками, які надихнуть на кулінарні експерименти, розповідаємо далі.
Бутерброди з оселедцем
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Ніжний оселедець на подушці з ніжною намазкою / Фото "Водний Світ"
Інгредієнти:
– 250 грамів філе оселедця слабосоленого або пряного посолу ТМ "Водний Світ";
– 6 скибочок хліба;
– 2 яйця;
– 1 плавлений сирок;
– 1 столова ложка майонезу;
– 1 пучок цибулі;
– сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Хліб підсмажте на пательні до золотистого кольору.
- Філе оселедця ТМ "Водний Світ" наріжте на невеликі шматочки, щоб їх було зручно викладати зверху на бутерброд.
- Відваріть яйця на круто, охолодіть та наріжте на дрібні кубики.
- Плавлений сирок натріть на дрібній тертці.
- Нашаткуйте пучок зеленої цибулі.
- У глибокій мисці змішайте яйця, сирок, цибулю та майонез.
- Додайте сіль і перець до смаку, ретельно перемішайте, щоб отримати однорідну намазку.
- Рівномірно викладіть її на підсмажені скибочки хліба.
- Зверху розмістіть шматочки оселедця.
Дивіться, як приготувати бутерброди з оселедцем: відео
Тарталетки з крабовими паличками
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Хрусткі тарталетки з крабовими паличками / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– 250 грамів крабових паличок "Сніжний краб" ТМ "Водний Світ";
– 200 грамів моркви по-корейськи;
– 2 плавлені сирки;
– майонез до смаку;
– сіль, перець до смаку;
– свіжа зелень для декору;
– 20 тарталеток.
Приготування:
- Крабові палички розділіть на волокна.
- Плавлений сирок натріть на дрібній терці.
- У великій мисці з’єднайте крабові палички, моркву по-корейськи, сирки, майонез та спеції. Все ретельно перемішайте.
- Начиніть тарталетки підготовленою намазкою.
Дивіться, як приготувати тарталетки зі "Сніжним крабом": відео
Хрусткі хлібці з намазкою
- Час: 5 хвилин
- Порцій: 4
Так просто і дуже апетитно / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– 1 баночка намазки "Крем-креветка", "Крем-лосось" чи "Ікорка" від ТМ "Водний Світ" ;
– 10 житніх хлібців;
– зелень чи улюблені овочі за бажанням.
Приготування:
- Відкрийте баночку улюбленої намазки від ТМ "Водний Світ" та намастіть нею хлібці.
- Зверху за бажанням помістіть шматочки овочів чи зелень.
- Одразу ж подавайте хлібці до столу.
Дивіться, як приготувати хлібці з намазкою: відео
Брускета з намазкою
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Чудова закуска як на щодень, так і на свято / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– закуска з креветками або оселедцем ТМ "Водний Світ";
– 1 багет або чіабата;
– 200 грамів помідорів чері;
– 1 столова ложка олії;
– 1 зубчик часнику;
– кілька гілочок базиліку;
– сіль і перець до смаку.
Приготування:
- Підсмажте хліб у духовці або на сковороді до золотистої скоринки.
- Натріть часником кожну скибочку для аромату.
- Змішайте нарізані помідори, базилік та олію. Додайте сіль і перець до смаку.
- Змастіть скибочки хліба закускою з креветками або оселедцем.
- Викладіть зверху помідори з базиліком і подавайте.
Дивіться, як приготувати хлібці з закускою з креветками або оселедцем: відео
Форшмак
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Класична страва у новому виконанні / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– 2 яйця;
– цибуля шалот до смаку;
– 250 грамів філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– лимонний сік до смаку;
– 2 столові ложки сиру Філадельфія;
– грінки з чорного хліба для подачі;
– зелена цибуля до смаку.
Приготування:
- Дрібно наріжте яйця, цибулю шалот та оселедець.
- Додайте трохи лимонного соку та сир. Ретельно перемішайте.
- Підсмажте гріночки з чорного хліба.
- Подавайте форшмак із нарізаною зеленою цибулею та грінками.
Дивіться, як приготувати форшмак з філе оселедця: відео
Смачного!