Родзинки та сир зроблять манники просто незабутніми. Вони сподобаються кожному.
Варто спробувати Свекруха благатиме про рецепт: готуємо круасани з рисового паперу
Манники з кисломолочним сиром та родзинками
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 500 грамів кисломолочного сиру;
– 2 жовтки;
– 2 столові ложки цукру;
– 30 грамів родзинок;
– 0,5 чайної ложки ванільного цукру;
– 12 – 13 столових ложок манної крупи;
– 1 літр молока;
– 2 яйця;
– дрібка солі.
Дивіться, як готувати манники: відео
Приготування:
- Родзинки залийте окропом та залиште на 15 хвилин. Потім злийте воду, просушіть паперовим рушником і відкладіть.
- Кисломочний сир відтисніть від зайвої вологи, додайте до нього 2 жовтки, столову ложку цукру, ванільний цукор, родзинки та гарно перемішайте до однорідності.
- Молоко доведіть до кипіння, додайте до нього дрібку солі, столову ложку цукру та манну крупу. Постійно помішуйте, доки каша не загусне. Залиште її трохи остигнути.
- Тим часом у мисці збийте 2 яйця і розігрійте пательню з олією.
- Сформуйте манники. У миску налийте холодну воду, змочіть руки, візьміть столову ложку манки, трошки розплескайте її на долоні, по центру покладіть сирну масу і зліпіть пиріжок. Вмочіть його в яйце та обсмажте на пательні з обох сторін до золотистої скоринки.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.