Родзинки та сир зроблять манники просто незабутніми. Вони сподобаються кожному.

Варто спробувати Свекруха благатиме про рецепт: готуємо круасани з рисового паперу

Манники з кисломолочним сиром та родзинками

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 500 грамів кисломолочного сиру;
– 2 жовтки;
– 2 столові ложки цукру;
– 30 грамів родзинок;
– 0,5 чайної ложки ванільного цукру;
– 12 – 13 столових ложок манної крупи;
– 1 літр молока;
– 2 яйця;
– дрібка солі.

Дивіться, як готувати манники: відео

Приготування:

  1. Родзинки залийте окропом та залиште на 15 хвилин. Потім злийте воду, просушіть паперовим рушником і відкладіть.
  2. Кисломочний сир відтисніть від зайвої вологи, додайте до нього 2 жовтки, столову ложку цукру, ванільний цукор, родзинки та гарно перемішайте до однорідності.
  3. Молоко доведіть до кипіння, додайте до нього дрібку солі, столову ложку цукру та манну крупу. Постійно помішуйте, доки каша не загусне. Залиште її трохи остигнути.
  4. Тим часом у мисці збийте 2 яйця і розігрійте пательню з олією.
  5. Сформуйте манники. У миску налийте холодну воду, змочіть руки, візьміть столову ложку манки, трошки розплескайте її на долоні, по центру покладіть сирну масу і зліпіть пиріжок. Вмочіть його в яйце та обсмажте на пательні з обох сторін до золотистої скоринки.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.