Ловіть рецепт найкращого домашнього соусу "Цезар" від 24 Каналу з посиланням на Shuba. Він насичений, ніжний і містить справжні анчоуси!

Читайте також 10 хвилин і готово: готуємо натуральний майонез без яєць, який не шкодитиме фігурі

Домашній соус "Цезар"

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 жовток;
– 1 зубок часнику;
– 20 грамів анчоусів;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 150 грамів оливкової олії;
– 20 грамів тертого пармезану.

Приготування:

  1. У глибоку миску або чашу блендера викладіть жовток, гірчицю, лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і перемішайте.
  2. Анчоуси перебийте блендером до однорідної маси, додайте в соус і перемішайте.
  3. Активно збивайте вінчиком або блендером, поступово додаючи олію тонкою цівкою, щоб утворилася густа емульсія.
  4. Додайте до соусу тертий пармезан і перемішайте до однорідної консистенції.
  5. Залиште соус настоятися у холодильнику на 15 хвилин – так він стане ще ароматнішим.

Готово!

Теж смачно: ідеальний соус для шаурми.