Цей спосіб приготування курячих гомілок стане для вас справжньою знахідкою. З ним м'ясо точно залишиться дуже соковитим, а хрустка скоринка додасть улюбленого колориту, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Гола правда".
Цікаво 20 хвилин – і все готово: готуємо ціле деко печива – перед ним не встоять навіть дорослі
Рецепт соковитих курячих гомілок
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм гомілок;
– 200 мілілітрів молока;
– 200 мілілітрів води;
– 2 яйця;
– 4 столові ложки борошна;
– сіль, перець та спеції до смаку.
Приготування:
- Курячі гомілки добре промийте та обсушіть паперовим рушником. Викладіть у глибоку сковороду та залийте сумішшю молока й води у рівних частинах.
- Приправте сіллю та чорним перцем на смак, накрийте кришкою і тушкуйте близько 20 хвилин.
- Поки м’ясо готується, збийте яйця виделкою. В окремій мисці змішайте борошно з сіллю, чорним і червоним перцем. Коли гомілки трохи охолонуть, занурте кожну спочатку в яйце, а потім обваляйте в борошняній суміші.
- На сковороді розігрійте трохи олії й обсмажте гомілки до рум’яної хрусткої скоринки з усіх боків.
Смачного!
Улюблений десерт дитинства: як приготувати торт "Карпатка".