Гарбуз додасть млинцям неймовірного аромату. Це справжня осіння насолода.

Буде смачно Десерт, який зробить будь-який день кращим: простий рецепт польського торта Карпатка

Млинці з гарбузом

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 мілілітрів теплого молока;
– 3 яйця;
– 150 – 200 грамів гарбузового пюре;
– 2 столові ложки цукру;
– 220 грамів борошна;
– 2 – 3 столові ложки олії;
– дрібка солі;
– вершкове масло або сало для смаження до смаку.

Дивіться, як приготувати гарбузові млинці: відео

Приготування:

  1. Яйця з'єднайте з цукром та сіллю, додайте гарбузове пюре і всипте просіяне борошно. Добре перемішайте за допомогою вінчика і влийте ледь тепле молоко.
  2. В кінці додайте олію та ванільний цукор. перемішайте і залиште тісто на 15 хвилин відпочити.
  3. В цей час розігрійте пательню до дуже гарячого стану. Киньте на неї шматочок масла і починайте смажити млинці.
  4. Обсмажуйте млинці на середньому вогні приблизно 3 – 5 хвилин з кожного боку.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.