Цей шашлик дозволяє отримати вишуканий результат за мінімум часу. Овочі та лаваш – це все, що вас потрібно для повноцінної насолоди від відпочинку на природі.

Читайте також Цей рецепт придумав геній: готуємо соковиті котлетки з сирною начинкою

Рецепт курячого шашлику в азіатському стилі

Час: 30 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів курячого філе;
– 200 грамів печериць;
– 1 червоний перець;
– 1 кабачок;
маринад:
– 3 столові ложки соєвого соусу;
– 1 чайна ложка тертого імбиру;
– 2 чайні ложки улюблених спецій;
– 2 зубчики часнику;

Приготування:

  1. Наріжте філе та овочі. Великі гриби розріжте навпіл, а ті, що за розміром схожі на шматочки м'яса, залиште цілими. Важливо, щоб шматочки цукіні та перцю за розміром не відрізнялися від шматочків курки.
  2. У миску налийте соєвий соус, додайте імбир, спеції, продавлений часник, перемішайте. Покладіть в маринад нарізане м'ясо і залиште маринуватися щонайменше на 30 хвилин.
  3. На шпажки нанизуємо шматочки овочів та курки. Смажимо на грилі 10 – 12 хвилин, кожні 2 – 3 хвилини перевертаємо.
  4. Подаємо з трішки підсмаженим овочем та улюбленим соусом.

Смачного!

Ця закуска подобається усім: хот-доги у хрусткому лаваші.