Ап – і готово: 4 рецепти для смачної вечері за лічені хвилини

18 липня 2024, 10:30
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Вечеря є чи не найзатишнішою частиною дня, адже саме тоді вся родина збирається, щоб поласувати смачними стравами та поговорити про важливе. Проте після роботи інколи зовсім не хочеться проводити багато часу біля плити.

Та це зовсім не обов'язково. Адже особливі страви з курочки можна приготувати за лічені хвилини, інформує 24 Канал.

Варто спробувати Швидко та без зайвої мороки: 4 апетитні рецепти для відпочинку на природі

Правильна підготовка м'яса – основний крок у приготуванні ідеальної вечері

Кожен професійний чи домашній кухар знає, що для того, щоб вечеря вдалася, потрібно добре підготувати м'ясо. Це буває довго, тому багатьом дуже хотілося б спростити цей процес.

Ідеальне рішення існує. І це продукція ТМ "Наша Ряба Апетитна", з якою можна ні про що не хвилюватися. Бренд пропонує свіжомариновану курочку, ковбаски, котлети й фрикадельки, які вже готові до приготування. Тож достатньо лиш відкрити упаковку і почати відтворювати рецепт.

До речі, нещодавно в "Апетитної" з'явилася новинка – соковиті курячі котлети для бургерів. Це чудова альтернатива для тих, хто не любить яловичину. Все, що потрібно – лише відкрити упаковку, покласти котлетки на пательню чи гриль і вже за 20 хвилин насолоджуватися ідеальним бургером. Ап – і особлива вечеря готова!

З продукцією бренду дуже просто створювати кулінарні шедеври, а завдяки широкому асортименту можна приготувати сотні різноманітних страв як української, так і закордонної кухні. У лінійці "Апетитної" кожен знайде улюблений продукт. А що приготувати зі свіжомаринованих стегон, шашлику, гомілок та котлеток – розповідаємо далі.

Курячі гомілки з овочевим соте

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4


Гомілки з овочевим соте / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка гомілок "Делі" зі спецією карі від бренду "Апетитна";
– 1 кабачок;
– 1 баклажан;
– 4 томати;
– 2 червоні болгарські перці;
– 1 цибуля;
– 2 зубчики часнику;
– 200 грамів печериць;
– сіль, перець, зелень до смаку;
– 40 грамів олії.

Приготування:

  1. Овочі та гриби потрібно помити. Кабачок і баклажан – нарізати кубиками, помідори – скибочками, а очищені від насіння перці – смужками. Викладіть нарізані овочі в керамічний горщик або форму для запікання. Посоліть, поперчіть і перемішайте.

  2. Цибулю і часник почистьте та подрібніть. Гриби розріжте навпіл або на чотири частини. Нагрійте пательню з олією й обсмажте цибулю до прозорості. Додайте гриби, посоліть, поперчіть і смажте, помішуючи, 10 хвилин.

  3. Викладіть гриби з цибулею до овочів, додайте часник і влийте пів склянки води. Накрийте форму фольгою і поставте в холодну духовку. Запікайте протягом 45 хвилин при температурі 190 градусів.

  4. Курячі гомілки викладіть на пательню з олією. Смажте, періодично перевертаючи, протягом 30 хвилин.

  5. Подавайте соте з гомілками. Зверху прикрасьте зеленню.

Тако з шашликом

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Тако з шашликом – це швидко і смачно / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка шашлику з м'яса стегна "Томат та базилік" від бренду "Апетитна";
– 1 авокадо;
– 1 червона цибуля;
– 1 томат;
– 1 зубчик часнику;
– свіжа кінза, червоний перець чилі, сіль до смаку;
– шматочок лимона;
– 8 кукурудзяних коржів.

Приготування:

  1. Курячий шашлик викладіть на нагріту й змащену олією пательню. Смажте під кришкою на середньому вогні орієнтовно 15 хвилин, періодично перевертаючи. Перевіряйте готовність ножем: надріжте шматочок м'яса, в розрізі воно має бути рівномірно білим, без рожевих плям.

  2. Приготуйте сальсу гуакамоле. Томат і авокадо наріжте маленькими кубиками. Цибулю, кінзу і чилі дрібно нашаткуйте. Складіть все в миску, додайте сіль, полийте лимонним соком і все добре перемішайте.

  3. Викладіть шашлик у тако, зверху покладіть гуакамоле, згорніть навпіл і подавайте.

Бургер з курячою котлетою

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Бургер із курячою котлетою / Фото колаж 24 Каналу

Інгредієнти:
– упаковка котлет для бургера від бренду "Апетитна";
– 2 булочки для бургера;
– 2 листи салату;
– 1 томат;
– твердий сир до смаку;
– 1 цибуля;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка соєвого соусу;
– 2 мариновані огірки;
– майонез, кетчуп до смаку.

Приготування:

  1. Перед приготуванням покладіть котлетки в морозилку на 15 – 20 хвилин, а потім відкрийте упаковку — так буде простіше зняти плівку. Смажте їх на пательні або грилі протягом 3 – 4 хвилин з кожного боку на середньому вогні. За 1 хвилину до готовності покладіть зверху сир.

  2. Наріжте цибулю кільцями, покладіть на пательню. Влийте олію та соєвий соус, всипте цукор, перемішайте. Посмажте до золотистості.

  3. Дрібно наріжте мариновані огірки, змішайте з майонезом та кетчупом. Булочки для бургера підсушіть на розігрітій сухій пательні.

  4. Зберіть бургер. Змажте булочки соусом, викладіть на нижню частину листя салату та котлетки. Далі – цибулю та нарізані кільцями помідори. Одразу ж подавайте до столу.

Курячі стегна з булгуром та овочами

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Ідеальна вечеря для всієї сім'ї / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка стегон "Айдахо" у томатному маринаді від бренду "Апетитна";
– 1 склянка булгуру;
– 1,5 склянки води;
– 150 грамів замороженої спаржевої квасолі;
– 6 томатів чері;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець, оливкова олія оливкова Extra Virgin до смаку.

Приготування:

  1. Викладіть курячі стегна у форму для запікання. Поставте у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.

  2. Тим часом булгур добре промийте під проточною водою. Змішайте в каструлі крупу, 1,5 склянки води, сіль і крапельку олії.

  3. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і варіть на повільному вогні до готовності приблизно 12 хвилин. Зніміть з вогню та дайте постояти під кришкою 10 хвилин.

  4. Спаржеву квасолю покладіть на пательню з розігрітою олією. Смажте до м'якості.

  5. Наприкінці приготування додайте подрібнений часник, сіль, перець та порізані томати чері. Обсмажуйте ще 2 – 3 хвилини. Подавайте одразу разом зі стегнами та булгуром.

Смачного!

Слідкувати за смачними новинками бренду так само просто, як і їх готувати. Варто тільки підписатися на сторінки "Апетитної" в інстаграмі та фейсбуці, щоб не пропускати цікаву інформацію, смачні рецепти та особливі конкурси.