Цей тарт принесе оригінальні відтінки у звичні будні та збере за столом всю сім'ю ще до того, як буде готовий. 24 Канал радить спробувати рецепт, яким поділилася переможниця "МастерШеф" Валерія Матрохіна у своєму інстаграмі.
Читайте також Це смачніше за котлети та навіть шашлик: відбивні з начинкою, які хоч на свято подавай
Рецепт тарта з сиром та спаржею
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 лист готового листкового тіста;
– 200 – 250 грамів сиру;
– 1 жовток + 1 столова ложка молока для змащування;
– пучок спаржі;
– сіль, перець, оливкова олія.
Приготування:
- Увімкніть духовку та нагрійте до 180 градусів.
- Тісто дістаньте з морозилки, дайте розтанути та трохи розкачайте. Сформуйте бортики, просто підгорнувши краї до середини.
- В центр викладіть натертий сир, залишивши невелику жменьку для фінального шару.
- Нижні кінчики спаржі обріжте, злегка змастіть її олією, приправте сіллю й меленим перцем. Розкладіть спаржу поверх сиру.
- Збийте жовток з невеликою кількістю молока й намастіть ним краї тіста для апетитного рум’янцю. Зверху посипте залишками сиру.
- Випікайте пиріг у розігрітій духовці 25 – 30 хвилин, поки не стане золотистим і хрумким.
Смачного!
Хоч ложкою їж: рецепт апетитного курячого паштету.