Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Дієтологи назвали головні продукти осінньо-зимового меню

16:47, 7 листопада 2016 13156 Читать новость на русском
Квашена капуста
Квашена капуста / Tochka.net

Квашена капуста і сухофрукти – це основні компоненти осінньо-зимового меню, адже вони чудово зміцнюють імунітет і покращують захисні сили організму.

За словами експертів, під час природного квашення капуста, огірки отримують нові властивості, пише портал Neboley.

Йдеться про овочі, при приготуванні яких не використовується оцет, а як консервант застосовують цукор і звичайну сіль.

Квашена капуста містить у кілька разів більше аскорбінової кислоти і бета-каротину, ніж у свіжого овоча.

Фініки, інжир, родзинки, курагу також треба їсти в зимовий час. У них великий вміст клітковини, повний комплект вітамінів і мінералів, а також необхідних амінокислот.

У м'якоті сухофруктів, особливо фініків, міститься велика кількість калію, необхідного для хорошої роботи кишечника. Також ці продукти багаті на амінокислоти.

Крім того, в усіх сухофруктах в різних кількостях є магній, цинк, селен та залізо.

Читайте також: Три продукти, які мають бути у раціоні кожен день

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук