Мешканці Подільського району за підтримки "Об'єднання "Самопоміч" розпочали проект для пенсіонерів. "Клуб людей золотого віку" відкрив комп’ютерні курси для киян від 60-ти років. Освоїти сучасні ґаджети та навчитись працювати з інтернетом допомагають пенсіонерам студенти-волонтери.

Подібні клуби для людей похилого віку будуть відкриватись і в інших осередках "Об'єднання "Самопоміч", — обіцяють в громадській організації. Як додав депутат Київради Сергій Гусовський, "Самопоміч" спільно з громадою міста реалізовує багато різних проектів.

Читайте також: В Україні формується нова політична культура, — "Самопоміч"

А от активні представники Солом’янскього району спільно з громадськими активістами від об'єднання організували місця для утилізації батарейок у під’їздах та біля будинків.

Аби реалізовувати ініціативи, добиватися покращення якості послуг, отримувати безкоштовну юридичну допомогу, активісти "Об"єднання "Самопоміч" запрошують киян до громадських приймалень. Дізнатись про графік її роботи можна на сторінці громадського об’єднання у Facebook. Загалом у Києві вже активно працює 12 таких приймалень. В інших областях - 36.