Дієтолог Галина Незговорова порадила, які харчові продукти можуть позитивно вплинути на стан печінки, передає 1+1.

Що робити для здоров’я печінки:

Харчуватися слід не менше 3-4 разів на день невеликими порціями, не переїдати і не голодувати.

З раціону треба виключити копчене, жирне, смажене, консерви та алкоголь.

Печінці найбільше необхідні білкові продукти: яйця, м'ясо, риба.

А також продукти, які багаті на клітковину: крупи, овочі, фрукти, ягоди та зелень.

Дієтолог радить пити достатню кількість чистої води, натуральних соків, нежирних кисломолочних продуктів.

Більше гуляйте на свіжому повітрі.

Читайте також: Дієтолог назвала типові помилки українок під час схуднення