Чудовою альтернатись для кавоманів стає холодна кава, пише Мarie Сlaire. І це не просто кава з льодом, часом варто додати лише трохи цікавих інгредієнтів і ваш напій смакуватиме просто неперевершено.

Читайте також: Рецепт малинового лимонаду, який освіжить у спеку

М’ятно-шоколадна кава

Як приготувати: до гарячої процідженої свіжозвареної кави додати 30-50 грам шоколаду та розчинити його у напої. Каву остудити, додати кульку морозива, м’ятний сироп та збити усе в блендері. Подавати із шматками льоду та кулькою морозива зверху.

Кава-десерт із халвою

Як приготувати: свіжозварену каву процідити, додати кленовий сироп та залишити охолоджуватись. В блендері збити халву із вершками (1:1). До суміші додати каву та ще раз ретельно збити. Готово!

Газована кава

У гарячу свіжозварену каву додати вишневий сік і охолодити. До холодної кави влити газовану воду і подавати із льодом та шматочком лимона.

Усі фото: Мarieclaire