Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як зробити хурму нетерпкою – поради, що пригодяться

Від терпкості дуже легко позбавитись
Від терпкості дуже легко позбавитись / kids365.ru

Хурма стала одним з найпопулярніших зимових фруктів. Вона має чимала корисних вітамінів, яких нам так бракує взимку. Однак, часто смак може зіпсувати терпкість цієї ягоди.

Дієтологи в ефірі 1+1 переконують, хурма містить велику кількість бета-каротину, вітаміну С та калію. Також ця ягода є чудовим джерелом клітковини. В 100 г міститься майже 10% добової норми, це вдвічі більше, ніж в яблуках.

Терпкість хурми можна не боятись, адже від неї дуже легко позбавитись.

Як радять дієтологи, покращити смак хурми можна попередньо заморозивши ягоду. Після цього хурма стає більш м'якою. Або ж ягоду можна просто потримати близько години у холодній воді.

Читайте також: 5 поживних речовин для бадьорого настрою: в яких продуктах їх шукати

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук