Кулінарам варто спробувати свої сили у приготуванні смачної та ситної страви: пишних бананових панкейків з карамелізованими абрикосами. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на фудблогера @o_gorodnik.

Читайте також Найкраще, що вигадало людство: готуємо вишуканий та ніжний чизкейк "Сан Себастьян"

Як приготувати пишні бананові панкейки?

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти для панкейків:
– 2 банани;
– 2 яйця;
– 80 – 100 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача.

Для абрикосового конфітюру:
– 300 грамів абрикосів;
– 4 столові ложки цукру;
– дрібка кориці;
– дрібка солі;
– 200 грамів вершків (15%).

Бананові панкейки: покрововий рецепт

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти до однорідності та починайте смаження. Олії не потрібно – лише злегка змастіть сковороду.
  2. Перевертайте кожен панкейк, коли на поверхні з'являються бульбашки.
  3. Щоб урізноманітнити їх смак, приготуйте і карамелізовані абрикоси. На ту ж сковороду висипте цукор, дайте йому розтопитися.
  4. Додайте абрикоси, і трохи кориці, обсмажте 30 секунд і залийте теплими вершками. Тушкуйте 2 хвилини, додайте дрібку солі.
  5. Подавайте панкейки з абрикосами та цукровим соусом.

Смачного!

Якщо панкейки ви вже опанували, то час дізнатися хитрощі приготування ідеальних млинців "Три склянки". Покроковим рецептом, який вийде у кожного, ділиться Смачно24.