Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Десерти із сезонних ягід: смачні рецепти

      Чорничний пиріг
      Чорничний пиріг / lifemadedelicious.ca

      У літній час потіште себе десертами з сезонних ягід – такі страви дуже смачні та корисні.

      Рецепти десертів із літніми ягодами

      Швидкий пиріг з чорницями

      Інгредієнти

      1 кг чорниці

      1/3 і 1/4 склянки цукру

      1,5 склянки і 1 столова ложка борошна

      2 чайні ложки порошку для випічки

      1/4 чайної ложки солі

      1 чайна ложка лимонної цедри

      6 столові ложок несолоного вершкового масла, нарізаного кубиками

      1,5 склянки вершків для збивання

      Читайте також: Смачні рулетики з кабачків із сиром: простий і швидкий рецепт

      Рецепт приготування чорничного пирога

      Розігріти духовку до 190 градусів. Прямо в формі для випічки ретельно перемішати чорницю, 1/3 склянки цукру і 1 столову ложку борошна.

      У середній мисці змішати пекарський порошок, просіяне борошно, сіль, цедру і цукор, який залишився. Додати масло і перетерти пальцями в крихту, щоб масло не розтануло. Додати 3/4 склянки і 2 столові ложки вершків і перемішати.

      Вилити тісто на ягоди за допомогою столової ложки (воно може покрити не всю поверхню). Випікати, поки сік ягід не закипить, а тісто не зарум’яниться (приблизно 40 хвилин). Можна прикрасити вершками, які залишилися.

      Малиновий фруктовий лід

      Інгредієнти

      2,5 склянки свіжої малини

      1 стакан пакетованого ягідного соку

      2 столові ложки ягідного лікеру

      Рецепт приготування малинового фруктового льоду

      Перетерти ягоди в блендері, додати сік і лікер, перемішати ще раз. Розлити пюре стаканчики, в кожен увіткнути дерев'яні палички. Поставити в морозилку мінімум на 3 години, потім подавати. Малину можна замінити іншими ягодами, наприклад, полуницею.

      Швидкий полуничний пиріг

      Інгредієнти

      4 столові ложки борошна

      2 столові ложки вівсянки

      2 чайні ложки цукру

      1/4 чайної ложки соди

      дрібка солі

      1 столова ложка холодного вершкового масла

      3 столові ложки молока

      3-4 полуниці, порізані скибочками

      маленька порція ванільного або грецького йогурту

      Рецепт приготування полуничного пирога

      Розігріти духовку до 200 градусів і поставити в неї деко, вистелене промасленим папером.

      У мисці злегка перемішати борошно, вівсянку, цукор, соду і сіль.

      Додати масло і розтерти суміш. Вона має не розтанути, а утворити крихту. Влити молоко і знову злегка перемішати.

      Сформувати з тіста кулю і випікати її 15-18 хвилин, поки не стане коричневою.

      Розрізати остиглий корж навпіл, верхню половину прикрасити полуницею, на нижню викласти йогурт і все з'єднати.

      Джерело: Wonderzine
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук