Можна приготувати різні варіанти глазурі – з білка, цукрової пудри, а також із фруктового желе. Рецептом останньої глазурі ділиться 24 Канал з посиланням на TikTok @innakluchnik31.

Читайте також Просто, швидко та смачно: рецепт ковбаси на Великдень, який не потребує багато клопотів

Глазур для паски із фруктового желе

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: на 3 – 4 паски

Інгредієнти:
– 1 пачка желе;
– 100 грамів води.

Як приготувати таку глазур: дивіться відео

Приготування:

  1. У високу місткість влийте окріп, висипте желе та перемішайте ложкою до повного розчинення.
  2. Охолодіть масу до кімнатної температури.
  3. Тепер візьміть блендер і збийте все до стійкої та пишної маси – якщо перевернути місткість, маса має залишатися в ній.
  4. Глазур готова – можете покривати свої пасочки.

Смачного!

Теж приготуйте: домашні круасани від Ярославського.