Тому навіть здорові чи найулюбленіші продукти не варто їсти кожного дня, пише Women's Health.

Читайте також: Міфи про вживання вуглеводів, в які варто припинити вірити

Копчений лосось

Лосось надзвичайно корисний, але коли його коптять, є певні обмеження. Дієтологи радять вживати його один-два рази на тиждень. При цьому ви спокійно можете насолоджуватися лососем, який приготовлений іншими способами: вареним чи тушкованим так часто, як хочете.

Грибний чай комбуча

Комбуча насичена пробіотиками, тому багато людей вважають її повсякденним напоєм. Але це не так, адже напій може викликати печією. Крім того, цей грибний чай не варто пити вагітним.

Тунець

Є безліч причин любити тунець, адже він багатий мінералами як залізо, кальцій, цинк і магній. Але, завдяки високому вмісту ртуті, не слід їсти цю рибу щодня, особливо вагітним чи жінкам, які годують груддю.

Кокосова олія

Попри переваги кокосової олії, пам’ятайте про розміри її порції, оскільки вона може додавати зайві калорії в їжу.