Курка з кеш’ю: простий рецепт для вечері

Рецепт приготування курки з кеш’ю
Рецепт приготування курки з кеш’ю / SparkRecipes

Якщо у вас не має ідей, що приготувати на вечерю – спробуйте курку з кеш’ю. Це смачна і дуже просто у приготуванні страва.

Для гарніру можна обрати рис або подавати курку самостійно.

Читайте також: Що приготувати на вечерю швидко і легко: рецепти страв

Інгредієнти (на чотири порції):

200 г горіхів кеш’ю

4 курячі грудки, без шкіри

1 цибулина

1 пучок кінзи

4 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. оливкової олії

2 ст. л. рідкого меду

Рецепт приготування курки з кеш’ю

Куряче філе поріжте шматочками і обсмажте на добре розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.

Зменшіть вогонь до середнього, додайте в сковороду подрібнену цибулю і кешью і ще посмажте 5 хвилин.

Соєвий соус змішайте з медом і додайте у сковороду. Нехай курка потушкується в цій підливі 5 хвилин. Готову страву перемішайте з подрібненої кінзою.

Рецепт приготування курки з кеш’ю

Джерело: Lifestyle
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук