Смачний рецепт квасу із березового соку

354
Березовий квас
Березовий квас / Фото з відкритих джерел

Пропонуємо дізнатися, як зробити квас із березового соку в домашніх умовах, який не тільки смачний, але й корисний.

Квас із березового соку має цілющі властивості, адже допомагає при лікуванні і профілактиці різних хвороб, корисний для роботи травних органів. Крім того березовий квас чудово втамовує спрагу.

Читайте також: Курка з кеш’ю: простий рецепт для вечері

 

Квас з березового соку
 
Інгредієнти:
 
10 літрів березового соку
50 родзинок
400 грам цукру
 
Рецепт приготування березового квасу:
 
1. Якщо ви готуєте квас із березового соку в домашніх умовах, то бажано не використовувати пластиковий посуд, натомість візьміть скляні або емальовані ємкості.
 
2. Перед тим як зробити березовий квас, процідіть березовий сік через кілька шарів марлі, щоб очистити його від сміття.
 
3. Додай родзинки, цукор і залиште бродити в прохолодному місці. Через 3-4 доби квас готовий.
 
4. Потім процідіть квас, налийте в пляшки і поставте у темне холодне місце на тривале зберігання.
 
Варто додати, що квас із березового соку з родзинками може зберігатися до осені.
Джерело: Tochka.net
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук