Соковиті котлети з куркою та гарбузом: незвичний рецепт страви

1300 Читать новость на русском
Котлети з курки та гарбуза / Українці сьогодні

Мало хто з господинь наважується додавати до м'ясних страв солодкі овочі чи фрукти. Водночас блогери та кулінари переконують, що саме такі продукти додадуть незвичного смаку традиційній страві.

Яскравим прикладом цього є рецепт курячих котлет з гарбузом. Незвичне поєднання продуктів посмакує навіть вибагливим любителям м'яса. Страву найкраще подавати з рисом чи іншим гарніром. 

Читайте також: Як приготувати гарбузову запіканку з сиром: рецепт страви

Як приготувати котлети з курки та гарбуза: рецепт страви

Інгредієнти
600 г курячого філе;
300 г мускатного гарбуза, що нагадує форму груші;
1-2 зубчики часнику;
спеції;
олія для смаження.

За допомогою м'ясорубки подрібніть філе та гарбуз, очищений від шкіри і насіння. Додайте часник, сіль та перець. Все ретельно перемішайте упродовж кількох хвилин, щоб фарш був еластичним та не розповзався при смаженні.

Змочіть руки у воді, після чого сформуйте круглі котлети однакового розміру. Обсмажте їх на соняшниковій олії до золотистого кольору. Готуйте котлети на невеликому вогні, щоб м'ясо добре просмажилось.

Подавайте страву з гарніром або запеченими овочами. 

powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
Залиште відгук