Запечений гарбуз з помідорами і часником: смачний і простий рецепт

1309 Читать новость на русском
Запечений гарбуз з томатами і часником
Запечений гарбуз з томатами і часником / unsplash

Смачний ароматний гарбуз може стати чудовим варіантом для легкої дієтичної страви. До того ж, саме початок осені – страту сезону гарбузів, тож їх потрібно активно використовувати в своєму раціоні.

Запечений гарбуз можна презентувати як самостійну страву, або у вигляді гарніру до м'яса чи риби. 

Читайте також: Що приготувати з гарбуза: корисні рецепти

Рецепт запеченого гарбуза з помідорами і часником

Інгредієнти: 500 г гарбуза, 400 г помідорів черрі, маленька головка часнику, сіль і перець за смаком, 2 ст. л. гарбузового насіння, оливкова олія.

запечений гарбуз з часником і томатами

Як приготувати запечений гарбуз з помідорами і часником:

1. Розігрійте духовку на 180 градусів.

2. Гарбуз наріжте скибочками, часник розберіть на зубчики.

3. Викладіть скибочки гарбуза на застелений пергаментом деко, розподіліть помідори і часник.

4. Змастіть овочі оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком, присипаючи очищеним насінням.

5. Запікайте 30 хвилин.

Джерело: 24 Канал
powered by lun.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Коментарі
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук