Запечений гарбуз можна презентувати як самостійну страву, або у вигляді гарніру до м'яса чи риби.

Читайте також: Що приготувати з гарбуза: корисні рецепти

Рецепт запеченого гарбуза з помідорами і часником

Інгредієнти: 500 г гарбуза, 400 г помідорів черрі, маленька головка часнику, сіль і перець за смаком, 2 ст. л. гарбузового насіння, оливкова олія.

запечений гарбуз з часником і томатами

Як приготувати запечений гарбуз з помідорами і часником:

1. Розігрійте духовку на 180 градусів.

2. Гарбуз наріжте скибочками, часник розберіть на зубчики.

3. Викладіть скибочки гарбуза на застелений пергаментом деко, розподіліть помідори і часник.

4. Змастіть овочі оливковою олією, посоліть і поперчіть за смаком, присипаючи очищеним насінням.

5. Запікайте 30 хвилин.