Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дуже прикольно, що сьогодні один із заступників Попова (якого скоро замінять на іншого, бо він з команди Львочкіна, а зараз до влади у Києві прийшла команда Клюєва) оголосив результати голосування щодо пам'ятника на місці пам'ятника Леніну. Переможцем став пам’ятник Терещенку, якого цей заступник з самого початку і пропонував поставити замість Леніна", - йдеться у повідомленні.

На думку нардепа, після жертв на Майдані було б доречно встановити пам’ятник тим, хто поліг за незалежність України.

"Я пропонував свій список претендентів, але тепер це не актуально. Після того, як на Майдані влада вбила кількох людей, концепція пам'ятника тим, хто поліг за незалежність України стала найбільш актуальною", - написав Бригинець.

До того ж він переконаний, що власне такий пам’ятник встановлять після зміни влади.

Нагадаємо, 8 грудня минулого року повалили пам’ятник Леніну у столиці. На сцену на Майдані Незалежності одразу після повалення принесли частинку монумента Володимира Леніну. Пізніше частинки монумента почали продавати.

Опозиціонери від Партії ВО "Батьківщина" запевняла, що повалення пам’ятника Леніну - це ініціатива людей. Дії не були санкціоновані Євромайданом.

Лідер УДАРу Віталій Кличко запевняв, що опозиція не ухвалювала жодного рішення щодо пам’ятника Леніна.

А от нардепи-свободівці не засудили повалення пам’ятника Леніна.

Губернатор Харківської області Михайло Добкін почав збирати кошти на відновлення зруйнованого пам'ятника Леніну в Києві.

Екс-голова КМДА Олександр Попов вважає, що знесення пам’ятника Володимирові Леніну - це вандалізм, а не демократія.

Глава МЗС Польщі Радослав Сікорський підтримав активістів, які скинули пам’ятник Володимирові Леніну у столиці України.