"Ми кожен четвер о шостій ранку купуємо молочні продукти у моєї тітки, яка живе в селі і торгує на ринку у Києві. І до речі, хліб ми теж не купуємо в магазині. Я його сама печу", – каже дружина.

Також Людмила розповіла, що читала інтерв'ю із мамою Ярослава і сказала, що її слова перекручують.

"Ми спілкувалися, і Галина сказала мені, що не вірить у те, що це він і додала: "Але якщо це все ж Славік, то тоді він просто зійшов з розуму". Вона дуже емоційна людина, живе в маленькому містечку на Львівщині і там дуже великий пресинг. Я сильно переживаю за неї, тому що боюся, що після того, що сталося вона може просто зійти з розуму.

Людмила каже, що у день, коли розстріляли охоронців Ярослав поводився, як зазвичай.

"Годині о дев'ятій він прийшов з роботи. Переодягнувся, повечеряв, пограв в шахи в Інтернеті. Я запитала його: "Славку, ти зможеш завтра вранці з'їздити за молоком?" Він відповів: "Без проблем". Я в той же вечір приготувала йому скляну тару для продуктів. На наступний ранок, коли я прокинулася, його вже не було вдома. Я залишила йому записку, щоб він передзвонив своїй мамі як повернеться, і поїхала на роботу. Коли ж повернулася ввечері, то в холодильнику стояло молочне, однак Ярослава вдома не було. Але мене це не здивувало, бо як він зазвичай повертається пізно", – додала вона.

Нагадаємо, вчора, 11 жовтня, сестра тещі Ярослава Мазурка, якого розшукують за вбивство охоронців ТЦ "Караван", розповіла, що в останні роки теща Галина Василівна з донькою Людмилою приїжджали до рідного села тільки в поминальні дні, а самого Ярослава тут ніколи не бачили.