Один з бійців батальйону "Луганськ-1" Анатолій Анісімов скаржиться, що його звільнили безпідставно.

Під час лікування після поранення боєць дізнався, що його зі спецпідрозділу, який нині у структурі МВС — звільнено. Всі документи та докази боєць має. Керівництво рядовому Анісімову пояснень не надало, тільки зазначило, що він є порушником дисципліни.

Решта бійців батальйону стверджує, що керівництво "Луганська-1" на них чинить тиск. Зокрема, Василь Бугайчук, також екс-боєць батальйону "Луганськ-1", сам подав заяву на звільнення — на нього психологічно тиснули.

Оскільки мав сміливість звернутись в СБУ, прокуратуру та навіть до Президента, з проханням, аби ті звернули увагу на зловживання командирів спецпідрозділу. За його словами, у батальйоні зникала зброя, пістолети та кулемет.

Читайте також: Ворог, вірогідно, готується застосувати авіацію, — волонтер

Командир батальйону "Луганськ-1" Костянтин Скліфус зазначив, що є підозри на те, що боєць не лікується, бо не надає відповідних документів. А звинувачення у зловживанні та зникненні зброї назвав нісенітницею.

Всюди є контроль, перевірок було багато. Адже на кожну скаргу йде перевірка,
— сказав комбмат.

Натомість екс-бійці батальйону "Луганськ-1" кажуть, що звернулись до народних депутатів, аби ті сприяли у встановленні правди. Планують з часом оприлюднити усі необхідні докази.