Мультиплатиновий колектив рухаючись вперед не соромиться оглядатися на те, що було в минулому. Адже музиканти намагалися зробити цей запис кращим за усі попередні.

"Назва цього альбому "Час мого життя" дійсно почасти б'є по голові. Він розповідає про багато речей, через які ми пройшли у минулому. Але у платівці є також безтурботні і дуже веселі треки", - каже фронтмен гурту, вокаліст Бред Арнольд.

У гурту давня історія, більшість його учасників знайомі між собою вже понад 20 років. Вони нагадаємо разом росли у Міссісіпі і там же були сформовані у 1995 році. Дебютний альбом "3 DOORS DOWN" під назвою "The Better Life," побачив світ у 2000-му. Саме до цього диску входить композиція "Kryptonite" яка є шестиразовим платиновим хітом. Виконавці розповідають, що з новим альбомом повернули собі відчуття зародження.

"Цей студійник багато в чому схожий з нашим першим альбомом. Ми так само підійшли до роботи над новою платівкою з новим баченням і готовністю робити щось нове. Над цим студійником ми працювали на повну силу", - каже фронтмен гурту, вокаліст Бред Арнольд.

"Ми спробували дуже багато нового у цьому записі - такого чого б ніколи не зробили в минулому, про що раніше навіть не думали. Цю платівку можна слухати від початку до кінця. На мою думку, це найкращий альбом, який ми записали", - каже бас-гітарист гурту Тод Харел.

До п'ятого диску музикантів увійшло 12 композицій. Кілька синглів меломанам представили вже раніше. Зокрема це хіти "When You're Young" та "Every Time You Go" на які вже також встигли зняти відеокліпи. Свіжоспечені треки до слова успішно стартували у музичних чартах.