Віктор Янукович намагався поспілкуватися з “лазівцями”. Але працівникам наче мову відняло. За кілька годин до приїзду Президента на стадіоні поспіхом висадили туї. Усі будівельні матеріали та техніку частково позакривали банерами. Утім Віктор Янукович оглядав стадіон не більше 5 хвилин.

“Я коли сьогодні зверху летів і дивився, побачив багато проблем. Зараз говорив з виконавцями, то вони мене запевнили - чим швидше ми поїдемо, тим швидше вони почнуть працювати”, - каже Президент України Віктор Янукович.

Ініціативу міських депутатів дати львівському аеропорту ім’я Степана Бандери - Віктор Федорович не схвалив, але і не перечив.

“Безумовно, рішення приймати буде місцева рада. І яке б вона рішення не прийняла, згідно з українськими законами, так і буде”, - сказав Янукович.

Замість запланованих восьми запитань, Віктор Янукович відповів лише на три. Після цього оперативно покинув стадіон. За нього залишився відповідати директор з будівництва, який запевнив - до суботнього відкриття дах стадіону повністю перекриють. Глядачі , мовляв, незручностей не відчуватимуть та по кущах не бігатимуть.

Чи буде Віктор Янукович на відкритті стадіону, Президент конкретно так і не відповів. Однак дав зрозуміти - з ним чи без нього - свято відбудеться.