До складу банди входили слідчий одного із райуправлінь столичної міліції, його однокурсник – колишній міліціонер, та особа, яку раніше вже було засуджено за шахрайство.

За червень-липень 2012 року зловмисники вбили трьох киян з метою заволодіння їхнім житлом. А їхні тіла закопали у лісосмугах Київської та Черкаської областей.

"Одного із потерпілих чоловіків вони під приводом працевлаштування відвезли до м. Білої Церкви Київської області в квартиру, яку напередодні орендували для скоєння вбивства. Там вони задушили чоловіка повідком для собаки, труп вивезли у великій господарській сумці та закопали у лісосмузі неподалік автодороги "Біла Церква – Узин", - повідомили у прокуратурі.

Також вони вбили ще одного чоловіка у його ж квартирі. Вони задушили чоловіка руками, а труп в господарській сумці вивезли у Броварський район Київщини.

"Третьою жертвою зловмисників стала літня жінка, яку вони запросили на спільний відпочинок. По дорозі з Києва у автомобілі напоїли її спиртним зі снодійним та у безсвідомому стані вивезли в Черкаську область. У лісопосадці неподалік траси "Київ-Одеса" вони задушили жінку, надівши на голову поліетиленовий пакет та замотавши шию скотчем. Труп закопали на цьому ж місці", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Підозрювані розповіли подробиці вбивств та показали місця захоронення трупів.

До слова, на Донеччині двоє невідомих пограбували ломбард.