Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За даними прес-служби, увечері 15 березня колишній начальник ДАІ у Волинській області, перебуваючи за кермом автомобіля "Тойота камрі", скоїв зіткнення з автомобілями "Сітроен Берлінго" та "Черрі Кімо". Аварія сталася на вулиці Торф'яній у Львові.

В результаті зіткнення отримав травми 35-річний водій "Сітроена". Медики діагностували у нього струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму і забої м'яких тканин в області скроні. Після отримання необхідної допомоги потерпілий був відпущений додому.

Також в результаті проведеного медогляду було встановлено, що водій "Тойоти" перебував у стані алкогольного сп'яніння. Щодо нього складено адміністративний протокол за водіння в нетверезому стані. Проводиться перевірка причин і обставин ДТП.


Фото: Дорожній контроль

У той же час, представники громадського руху "Дорожній контроль, Львів" на сторінці у Facebook повідомляють, що екс-начальник ДАІ у Волинській області, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, вдарив 4 автомобілі: 2 на вулиці Панча і 2 на вулиці Торф'яній, а потім намагався втекти з місця ДТП.

У повідомленні зазначено, що співробітники наркодиспансеру, куди привезли на медичний огляд колишнього даїшника, затягли процедуру на кілька годин і лише після приїзду народного депутата Володимира Парасюка провели аналізи, які показали, що в крові у водія "Тойоти" рівень алкоголю склав 3 промілле.

Нагадаємо, у лютому суддя Владислав Оберемко, перебуваючи за кермом напідпитку, не зупинився на вимогу інспектора ДАІ.Через кілька кілометрів правоохоронці таки наздогнали порушника, той у відповідь став погрожувати даівцям пістолетом.

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за фактом погроз працівникам ДАІ суддею Оберемком.

Генеральний прокурор України Віктор Шокін підписав підозру судді Владиславу Оберемку.