Архів
Курси валют
Погода
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS

      Топ новини

      Відео новини

      Печиво-валентинки: три рецепти до Дня Святого Валентина

      Печиво-сердечка до Дня Святого Валентина
      Печиво-сердечка до Дня Святого Валентина / teacupsandthings.com

      День Святого Валентина або День закоханих відзначають у багатьох країнах 14 лютого. Привітайте коханих печивом у формі сердечок. Ми підготувати три смачні рецепти таких валентинок.

      Рецепти приготування печива-валентинок своїми руками

      Печиво з джемом

      Інгредієнти:

      Борошно – 200 г

      Крохмаль – 100 г

      Цукрова пудра – 80 г

      Вершкове масло – 150 г

      Вершки 30% – 60 мл

      Джем за смаком – 100-150 г

      Лікер за смаком – 1 ст. ложка.

      Читайте також: Факти про День Валентина, які ви могли не знати

      Рецепт приготування печива з джемом:

      Змішайте у великій мисці борошно, крохмаль та цукрову пудру. Додайте охолоджене вершкове масло. Ретельно перетріть виделкою масло з борошняної сумішшю.

      Додайте вершки і перемішайте все виделкою, поки суміш не буде однорідною.

      Отримане тісто швидко зберіть руками в грудку і загорніть у харчову плівку. Покладіть тісто в холодильник на 3 години.

      Після цього розкачайте пісочне тісто в пласт, товщиною близько 4 мм.

      Виріжте з тіста сердечка – одні мають бути цілі, а інші з отвором всередині.

      Викладіть печиво-сердечка на пергамент. Випікайте у розігрітій до 200 градусів духовці близько 7 хвилин. Печиво має бути персикового кольору.

      Вийміть печиво з духовки і дайте йому охолонути.

      Змішайте джем з лікером. Нанесіть трохи джему на печиво-основу і накладіть зверху печивом з вирізаним сердечком. Пісочне печиво з джемом присипте цукровою пудрою.

      Печиво з джемом з формі сердечок

       

      Імбирне печиво з глазур’ю

      Інгредієнти:

      Мед – 6 ст.л.

      Цукор – 6 ст.л.

      Вершкове масло – 200 г

      Сода – 1/2 ч.л.

      Борошно – 3-3,5 склянки

      Мелена кориця – 1 ч.л.

      Мелений імбир – 1 ч.л.

      Мелений кардамон – 1 ч.л

      Рецепт приготування печива з глазур’ю:

      У каструлю з товстим дном покладіть мед та цукор, додайте спеції. Для більшого аромату замість меленого можна покласти натертого кореня імбиру.

      Поставте суміш на вогонь, постійно помішуючи, розтопіть мед. Зніміть з вогню і додайте до меду, вершкове масло, яке також повинне розчинитися.

      Для тіста змішайте 3 склянки просіяного борошна та соду. У центр гірки додайте солодку суміш, яка злегка остигнула. Замішайте тісто та розкачайте його, щоб шар був завтовшки близько 1 см.

      За допомогою формочок виріжте сердечка. Викладіть печиво на деко, накрите пергаментом. Виставіть на холод на 20 хвилин.

      Випікайте печиво у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин. Коли печиво остигне прикрасіть його кондитерською глазур’ю.

      Печиво-валентинки своїми руками

       

      Сирне печиво

      Інгредієнти:

      Сир Гауда і Камамбер – по 50 г кожного

      Борошно – 180 г

      Яйце – 1 шт.

      Масло вершкове – 100 г

      Розпушувач – 1 пакетик

      Мелені спеції: перець білий, паприка, мускатний горіх - чверть чайної ложки кожної

      Вершки 11% – 30 мл

      Арахіс – 20 г

      Кунжут – 1 чайна ложка.

      Рецепт приготування сирного печива:

      Сир наріжте на невеликі шматочки. Збийте яйце в окремій мисці.

      У блендер складіть сир, масло, борошно, розпушувач, яєчну суміш (половину всієї порції). Змішайте до рівномірної консистенції. Вийміть тісто і ще раз розмішайте його руками та залиште у прохолодному місці.

      Фісташки та арахіс очистіть від лушпиння та подрібніть.

      До залишку яєчної суміші додайте вершки.

      Розмішайте тісто до м'якості у пласт 3,5 см. За допомогою формочок виріжте сердечка.

      Врізане печиво змастіть вершково-яєчної сумішшю, посипте горіхами і конжутом та викладіть на деко.

      Випікайте у розігрітій духовці до 200 градусів близько 25 хвилин. Але не пересушіть печиво, бо воно втратить свій сирний смак.

      Печиво-сердечка

       

       

      Джерело: 24 Канал
      powered by lun.ua
      Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
      Коментарі
      Більше новин
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      Залиште відгук