Гречані оладки – це новий спосіб подати звичну вечерю. Вони потішать смаком та не заберуть багато енергії після важкого дня. 24 Канал пропонує скористатися рецептом, який представив портал "Пательня".

До теми Скарб, а не рецепт: оладки, які завжди виходять пухкими – цей секрет знають не всі

Рецепт гречаних оладок з грибами

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 400 грамів вареної гречки;
– 200 грамів печериць;
– 1 цибулина;
– 1 яйце;
– олія – для смаження;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте нарізані печериці та смажте до повного випаровування рідини.

  2. Змішайте обсмажені печериці з гречкою та яйцем. Посоліть і поперчіть до смаку.

  3. Сформуйте ложкою з гречаної маси оладки на сковороді з розігрітою олією та обсмажте їх з двох сторін до утворення хрусткої скоринки.

Смачного!

Готувати салати більше не захочете: запікаємо пекінську капусту зі спеціями.