Якщо ви любите чебуреки, а часу возитися з тістом немає, тоді вас врятує цей швидкий рецепт. Ним ділиться 24 Канал з посиланням на Zhenskiy.

Читайте також Хрумка й пікантна закуска без зайвого жиру: готуємо цибулеві чипси із сиром від Ектора

Ліниві чебуреки – рецепт

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 20 – 25

Інгредієнти для млинців:
– 2 яйця;
– 350 – 400 грамів молока;
– 8 столових ложок борошна;
– 2 столові ложки олії;
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 чайна ложка солі.

Для начинки:
– 600 грамів фаршу;
– 1 цибулина;
– 50 мілілітрів кип'яченої води;
– дрібка солі;
– спеції – на смак.

Збираєтесь оновити речі для побуту та поповнити запаси продуктів? Широкий вибір, якісні товари та низькі ціни – це про покупки у гіпермаркеті "ВЕЛМАРТ". Тут в одному місці зібрано все, що може знадобитись для найрізноманітніших страв. Окрім цього, закупити інгредієнти можна зі знижкою, адже "ВЕЛМАРТ" – "Велетень низьких цін".

Приготування:

  1. До фаршу додайте натерту цибулю, спеції, сіль, воду та гарно все перемішайте.
  2. Для млинців візьміть миску, вбийте яйця, додайте сіль та цукор, гарно збийте.
  3. Після цього додайте борошно та влийте частину молока, перемішайте й додавайте інше молоко та олію. Перемішайте до однорідності та випікайте млинці з обох сторін до золотистого кольору.
  4. На половину кожного млинця викладіть начинку й складіть у формі чебурека.
  5. Обваляйте у борошні, а потім у яйці. Викладіть на розігріту сковорідку з олією й смажте з обох боків на маленькому вогні під кришкою до золотистого кольору.

Смачного!

Теж приготуйте: ніжна спаржа з соусом бешамель.